Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /storage/content/72/164872/led-lampor.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /storage/content/72/164872/led-lampor.se/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Takfotsbelysning, undertaksbelysning och lampor för takhofs.

Att installera takfotsbelysning blir allt populärare. Genom att fälla in en lampa i takfoten får man en härligt upplyst effekt längs med husväggen eller fasaden.

Att hitta en passande takfotsbelysning, även kallad takhofslampa, kan vara svårt. Det finns många olika lampor för utomhusbruk att välja på. Ofta sitter undertaket otillgängligt till högt upp och att då hålla på att byta lampor hela tiden blir alltför problematiskt. Genom att välja en led lampa som undertaksbelysning löser sig mycket av problematiken.

I vår e-handel hittar du både trädgårdsbelysning och lampor för infällnad i takfoten.

takfotsbelysning

takfotsbelysning, ledlampor i takhofsen ger välkomnande hem.

Fördelar med takfotsbelysning och lampor i takhofsen

Fördelen med led lampor som takfotsbelysning eller lampor i undertaket är den långa livslängden. Man slipper att klättra upp och byta lampor hela tiden. Belysningen har ett koncentrerat ljus och med hjälp an linser kan ljuset styras som man önskar längs fasaden.

Med led lampor i undertaket skapas även en tryggare utomhusmiljö. Belysning längs fasaden ger ett välkomnande intryck och skrämmer bort inkräktare. Inga tjuvar vill stå under en lampa och lyfta ur ett fönster. Led lampor är även okänsliga för väder och

vind. Då våra armaturer är tillverkade i aluminium fungerar de även bra vid kustområden där saltvatten ofta förstör vanliga lampor med rost och korrosion som följd.

Led lampa som takfotsbelysning

I vårt sortiment för undertaksbelysning använder vi i huvudsak en 3W led-lampa med en modern CoB-diod (chip on board).

Belysning för takhofs, takfotsbelysning med led lampor

Dimbar led lampa för takfotsbelysning eller under takhofs. IP44 anpassad för utomhusbruk

detta är en av marknadens senaste lysdioder och den har ett mycket bra ljus. Tidiga lysdioder hade ofta ett kallt sken, men med denna led lampa får du ett varmvitt ljus som inte ändrar fasadens utseende.

Led lampan har en 45° ljusbild vilket vi finner som det mest optimala. Ljuskäglan är fortfarande tillräckligt smalstrålande för att lysa upp över 3 meters fasad samtidigt som ljuset sprids ut på ett trevligt sätt längs med väggen. Med 45° ljusvinkel kommer varje lampa lysa upp ca 2-3meter i diameter på marken och ge en trevlig inramning av både hus och trädgård. Eventuelle mörka buskar lyfts fram på ett helt nytt sätt med led lampor i takhofsen.

Att fälla in led lampor utanför en altan i takfoten ger uterummet en mycket fin inramning och lyfter fram glaspartier på ett stilfullt sätt. Med led lampor som takfotsbelysning får man en helt ny användning för uterummet på kvällar och nätter. Genom att koppla lamporna mot ett skymningsrelä slipper man problematiken med timmers som behöver ställas om då det blir ljusare och mörkare om kvällarna.

Den lampa vi rekommendera att man använder som takfotsbelysning hittar du hos ledbutik.se, en mycket stilren och kraftfull 3W lyed lampa anpassad för utomhusbruk och för nordiskt väder. En led lampa med mycket goda ljustekniska egenskaper och med väl fungerande kylning. något som är viktigt för optimal livslängd på lysdioder och led lampor.

Kommentarer om Led-lampor

Menu Title